Mandag d. 2. marts 2020, kl. 19:30

Sådan hedder en ny salmebog, som de danske verdensmusikere Betty og Peter Arendt netop har udgivet for Kirkefondet. Tirsdag den 3. marts kl. 19:30 giver de en festlig koncert i Næsbyhoved-Broby Kirke med udgangspunkt i denne sangbog. Så man vil kunne høre sange fra både vores nabolande Norge, Sverige Tyskland og fra fjernere himmelstrøg – det vil sige både asiatiske og afrikanske og latinamerikanske og europæiske salmer i en skønsom blanding af solosang og fællessang.

Til daglig er Betty og Peter Arendt ansatte som hhv. kirkesanger/korleder og organist i Haslev. Men det var, mens Peter for over 25 års siden var ansat ved Munkebjerg Kirke i Odense, at Betty og Peter på salig biskop Vincent Linds foranledning begyndte at beskæftige sig med kirkemusik fra hele verden. Kom og hør, hvilke nye sange der er løbet i åen siden dengang i begyndelsen af 90'erne!

bparendt.dk

Næsbyhoved-Broby Kirke, Broby Kirkevej 13, 5270 Odense, Danmark