Torsdag d. 3. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Carl M. Bellmann optrådte med sine sange for Sveriges adel og bedre borgerskab indtil sin død i 1795. Hans sange om vin, kvinder, livet og døden var højt elsket i såvel samtid som eftertid. I Bellmanns sange møder vi musen Ulla, den fordrukne korporal Mollberg, og ikke mindst den berømte urmager uden ur, Fredman.

Nis Bank-Mikkelsen er uddannet skuespiller fra Århus teater i 1969 og dukkede op som lærer Andersens meget usympatiske nevø i tv serien Matador. Siden har vi set ham i serier som Taxa og Krøniken. Senest har vi hørt ham som fortæller i julekalenderen som satiregruppen Rytteriet lavede sidste år.

Carl Ulrik Munk- Andersen er organist fra Taarbæk Kirke, og optræder ofte som akkompagnatør til blandt mange andre Stig Rossen, Per Nielsen og Kurt Ravn.

Næsbyhoved Broby Kirke